szélvédőjavítás szigetszentmiklós

szélvédőjavítás szigetszentmiklós

Ön ezen az oldalon van:

Szélvédőjavítás Szigetszentmiklós

szélvédőjavítás szigetszentmiklós

Az 1920 években bevezették a dupla laminált ragasztott szélvédőket. Szerencsére ezért már nem robban be a szélvédő, hanem kagylós levegőbuborék alakúl ki, amit egy amerikai szabadalomnak köszönehtően lehet javítani.

Több fajta "szabásmintájú" kőfelverődés létezik. Ezek a következők: Kagylós, kagylón belüli repedések, kagylón kívüli repedések, kombinált, fűtőszálas stb. Mindegyik típus más kockázatot rejt! A lényeg az, hogy a kettő üveg közötti levegőbuborékba úgy kerüljön bele a ragasztó, hogy a repedések ne repedjenek tovább! Ezért abba a sérülésbe amiben repedés található a hígabb gyantát ajánljuk, mivel azal a szélvédőjavítás alatti kockázat minimalizálódik!

Vállalkozásunkban a szélvédőjavítást a Glass Mechanix cég szerszámaival végezzük, ezért a szélvédőjavítás minősége garantált! Amerikában a Glass Mechanix piacvezető a szélvédőjavítás iparágában. GLASSMECHANIX USA Fentiek tekintetében biztonsággal tununk minden sikeresen elvégzett szélvédőjavításunk után örök garanciát adni! Ez annyit jelent, hogy bármikor továbbrepedne a szélvédőjavítás, a számla összegének a felét visszaadjuk lejárat nélkül!


szelvedocsere budapest
További információk:

Szélvédő javítás után szabad autót mosni, viszont szélvédőjavítás előtt nem szabad, mivel a technológia első legfontosabb szabálya, hogy a szélvédőjavítás előtt teljesen száraznak kell lennie a sérülésnek! Amennyiven nedves vagy vízes akkor ki kell szárítani, ami kockázatos művelet, mivel melegités alatt továbbrepedhet a sérülés a hőtágulás miatt.

Kérdése van? Telefonáljon: +36704247441

szélvédőjavítás szigetszentmiklós